در گوگل محبوب کنید :
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه انواع سالاد

  1. #1

    همکار انجمن

    تاریخ عضویت
    ار ۱۳۹۰
    تن به سایه نمی دم , من پر از روشنی ام.
    مدال
    فعالیت مفید
    محل سکونت
    خانه دریا
    حالت من
    Khoshhal
    نوشته ها
    4,099
    تشکر
    8,952
    تشکر شده 18,532 بار در 3,856 ارسال
    اعتراض ها
    1
    میزان امتیاز
    2147487786
    Array

    پیش فرض طرز تهیه انواع سالاد

    پاستا سالاد ایتالیایی
    مواد لازم - پاستا یا ماکارانی خرمی 2/1 بسته
    - گوجه فرنگی فیله شده 3 عدد متوسط
    - ژامبون گوشت دودی 300 گرم
    - خیارشور خرد شده 250 گرم
    - تخم مرغ پخته شده 4 عدد
    - جعفری و پیازچه خرد شده 100 گرم
    - سس مایونز نسبتاً غلیظ 2 پیمانه
    - سس خردل 1 قاشق سوپخوری
    - روغن زیتون
    - 3 قاشق سوپخوری
    - نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه
    ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با 2/1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب ریخته تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد نموده و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد نموده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کرده همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت یکساعت در یخچال قرار می دهیم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه می باشد که در انتها به سالاد اضافه نموده و در ظرف مورد نظر ریخته و آنرا تزئین می نمائید و نوش جان می کنید.


    ---------- Post added ۱۳۹۱/۰۸/۰۸ at ۰۳:۳۷ بعد از ظهر ----------

    سالاد مخلوط
    مواد لازم
    ▪ نصف کاهو
    ▪ نصف دسته شاهی
    ▪ یک عدد کلم
    ▪ شش ورقه کالباس
    ▪ ۳۰۰ گرم سینه مرغ
    ▪ یک عدد گوجه‌فرنگی
    ▪ دو عدد تخم‌مرغ
    ▪ یک سوم فنجان سس خردل
    ▪ دو قاشق چای‌خوری شکر
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ▪ دو سوم فنجان روغن زیتون
    ▪ نصف فنجان پنیر فتا
    ▪ دو عدد خیار
    ▪ سرکه

    طرز تهیه

    سینه مرغ‌ها را پخته و به‌خوبی خرد کنید. سپس تخم‌مرغ را بپزید و کاهو، شاهی، کلم، کالباس،گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ‌ها، خیار و پنیر فتا را جداگانه خرد کنید.
    در کاسه بزرگ مناسبی این مواد را به صورت ردیفی ریخته و در کاسه کوچکی شکر، نمک، فلفل، سس خردل و سرکه ریخته و بخوبی مخلوط کنید. سپس آن را روی سالاد ریخته و میل کنید.



  2. کاربر مقابل از Delara عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    elham (دوشنبه ۰۸ آبان ۹۱)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
پی سی دیتا یک سایت آموزشی و تفریحی می باشد و هدفی جز سرگرمی و بالابردن سطح آگاهی عموم افراد از طریق آموزش هایی که در سایت قرار میگیرد نداشته و ندارد.جمع های برگزار شده در این سایت تنها به جهت روابط دوستانه بین اعضای سایت می باشد. امیدواریم سالی پر از شادی و موفقیت داشته باشید...

وبی ایران