![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۶
تشکرها: 22
تشکر شده 143 بار در 90 ارسال
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
نقل قول:
بطور مثال من امروز با حامی دوستم، پس فردا که حامی طرف یکی دیگه رو گرفت نباید بگم تبعیض قائل شد چون اگر اینطور باشه انسان ضعیفی هستم . من خودم باید اینقدر قوی باشم که بتونم از پس کارها و حرفهای خودم بر بیام و نیازی به حمایت یا طرفداری کسی نداشته باشم که اگر اون هم نباشه بگم تبعیضه. در واقع اینکه آدم یک روزی دوست و سوگلی باشه و بعدا نباشه باید به زمانی هم فکر کنه که به خاطرش در برابر حق دیگران تبعیض صورت گرفته.(اگر طرز تفکر این باشه نتیجه اش هم همینه) اما از اون قسمت رنگ عوض (ن)کردن خوشم اومد ![]() ps:به نظر من مدیر بودن یک نفر و فعالیت دوستش( یک مجرم سابقه دار) اینجا تبعیضه : D
|
|
|
| این کاربر از پست مفید cliff تشکر کرده است : | afsoon007 (۰۵-۸-۱۳۸۹) |
|
|
#22 | |
|
كاربر فعال
![]() |
نقل قول:
![]() ___________________________________________ این که جنبه داشته باشیم، مهمترین اصله تو روابط، ولی اینم مهمه که به هرکسی همونقدری که جنبه داره رفتار بشه! چون به هر حال هر کسی نمیتونه اونقدی جنبشو ببره بالا که هر چیزیو تحمل کنه! من فکر میکنم، اینکه جنبه ها رو در نظر بگیریم، مهمتر از باجنبه بودنه! ولی من بازم میگم: بهتره هر کسی اول عیب های خودشو ببینه! از خودش شرو کنه به اولی شدن!!!! ![]()
Couldn’t Be Much More From The HeaRt Forever TruSting Who We Are And NoThing ElSe MatTers ویرایش توسط md8867 : ۰۵-۹-۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۲۳ قبل از ظهر. |
|
|
|
|
| این کاربر از پست مفید md8867 تشکر کرده است : | afsoon007 (۰۵-۸-۱۳۸۹) |
|
|
#23 |
|
كاربر فعال
![]() |
خب منم دیر اومدم ولی اومدم تا نظرم رو بگم !
به نظر من اول باید به قسمت های مثبت قضیه نگاه کنیم و ببینیم کدوم خصوصیات مثبت پی سی بوده که اونو به جهان اول بودن می تونه نزدیک کنه و کمک کنه و بعد بریم سراغ نکاتی که نداره اول نکات مثبت رو می گم : اینکه بین قدیمی ها و جدیدها تو سایت چه از طرف بچه ها و چه از طرف مدیر سایت فرقی قایل نمیشن و با همه یه جور برخورد میشه (این موضوع رو بارها دیدم) اینکه حامی برخلاف مدیر سایتای دیگه که خودم توشون بودم واقعا به توهین ها رسیدگی می کنه . این واسه خودمم اتفاق افتاده که یه بار بهم توهین شد و حامی اومد تذکر داد و هم منو متوجه اشتباهم کرد و هم طرفمو تویه پی سی دتا همه ی بچه ها پشتیبان همن و اگه کسی اشتباه بکنه هر چند دوستشون باشه طرف حقو میگیرن . صفحه ی سایت قشنگ و جذابه و مدیر سایت هم همیشه واسه سایت از کاربراش کمک می گیره ... دیگه ..اووووم . به نظر من نحوه ی مدیریت حامی مشکل آنچنانی نداره حالا نقایص رو می گم : به پیشنهادات عده ی خاصی از اعضا تویه تاپیک انتقادات و پیشنهادات پاسخ داده میشه فقط تویه سایت ارسال اسپم زیاده ! اگه بیشتر توجه بشه و موضوعاتی که ارسال میشه به تاپیک مورد نظر نزدیک تر باشه جهان اولی تر می تونیم باشیم ! دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه ! ولی کلا یه جهان اول جهانیه که همه به نظر هم احترام بذارن . کسی به کسی توهین نکنه و اگه بهش توهین شد هم سعی کنه با ملایمت طرفشو به اشتباهش آگاه کنه و از رفتار مقابله ای حتی الامکان استفاده نکنه . جهان اول جهانیه که توش سیاست نباشه ! یعنی اصلا سیاست نباشه (شاید یکم غیر منطقی باشه ولی به نظر من درسته) و دیگه جهان اول جهانیه که توشه ضعیفه و زن ذلیل و مرد زلیل و این حرفا مطرح نباشه امیدوارم حرفام خارج از بحث نبوده باشه و منظور تاپیک رو درست فهمیده باشم
آدمك آخر دنياست بخند آدمك مرگ همين جاست بخند آن خدايي كه بزرگش خواندي به خدا مثل تو تنهاست بخند دست خطي كه تو را عاشق كرد شوخي كاغذي ماست بخند ![]() http://minoodasht.blogsky.com/ میرزا طناز ! یه دوسته طنز نویس
|
|
|
|
| این کاربر از پست مفید negin12 تشکر کرده است : | afsoon007 (۰۵-۸-۱۳۸۹) |
|
|
#24 | ||
|
كاربر فعال
![]() |
نقل قول:
این درسته که تو جهان سوم، سیا.ست در هر جا حرف اولو میزنه، ولی اینطورم نیست که تو جهان اول سیا.ست نباشه! سیا.ست در جای خودش خوبه! نه اینکه هر چیزیو به سیا.ست ربط بدیم! نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۷
تشکرها: 928
تشکر شده 1,036 بار در 551 ارسال
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
سلام علیکم
جهان اولیها چه خبر؟ ![]() من جهان سومیم در نتیجه از دید من همه شما دشمنید حواستون که هست از خودتون دفاع کنید ![]() ![]() میدونم چشمتون دنبال امتیازهای منه محاله 1 امتیاز رو بهتون بدم![]() ![]() دنیا بداند ... ![]()
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| هیچ یک |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |
|
|