آخرین ارسالهای انجمن

بازگشت   انجمن هاي گفتگو > بخش تازه ها > تازه ها > دانستنيها

پاسخ

ابزارهای موضوع امتیاز موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۰۵-۲-۱۳۸۹, ۰۷:۱۴ بعد از ظهر   #1
شادی
كاربر فعال

شادی آواتار ها

تشکرها: 2,111
تشکر شده 1,098 بار در 405 ارسال
حالت من:
امتیاز: 9442 شادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 4/20
Today نوشته ها
ssssss848
پیش فرض یک آسمان و دو ماه -5 شهریور

امیدوارم این خبر جالب تکراری نباشه
اگه متنش روان نیست شرمنده چون ترجمه است
روز 5 شهریور تمام دنیا در انتظار ......
کره مریخ به بالاترین درجه درخشش دراسمان شب در 5 شهریور خواهد رسید

اون به اندازه کره ماه تمام بزرگ با چشم غیر مسلح به نظر خواهد رسید

این وقتی است که در روز 5 شهریور کره مریخ به فاصله 34.6 مایلی خود به زمین میرسد.

حتما در راس ساعت 12:30 بعد از ظهر ( نیمه شب) آسمان را تماشا کنید .

به نظر خواهد رسید که آسمان دو ماه دارد !!!

این امر 1200 سال دیگر دوباره اتفاق خواهد افتاد.

خب آره که خیابونا و بارونا و میدونا و آسمونا ارث بابامه

واسه همینه که از بوق ِ سگ تا دینِ روز

این کله‌ی پوکو می‌گیرم بالا

و از بی‌سیگاری می‌زنم زیرِ آواز …
شادی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربران 10 از شادی بابت این پست مفید تشکر کرده اند:
admin (۰۵-۳-۱۳۸۹), asall (۰۶-۴-۱۳۸۹), Elnaz__A (۰۵-۹-۱۳۸۹), GALAXY_BOY (۰۵-۹-۱۳۸۹), hamsaye23 (۰۵-۳-۱۳۸۹), Legolas (۰۵-۹-۱۳۸۹), md8867 (۰۵-۳-۱۳۸۹), rasool (۰۵-۹-۱۳۸۹), saqar (۰۵-۸-۱۳۸۹), sr_ayubi (۰۵-۲-۱۳۸۹)
قدیمی ۰۵-۲-۱۳۸۹, ۱۱:۳۶ بعد از ظهر   #2
djesi
كاربر فعال

djesi آواتار ها

تشکرها: 1,565
تشکر شده 620 بار در 297 ارسال
حالت من:
امتیاز: 5111 djesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond reputedjesi has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 17/20
Today نوشته ها
sssss2642
djesi به Yahoo ارسال پیام

میگفتن که شایعه است!
قدیمی ۰۵-۸-۱۳۸۹, ۱۱:۲۲ قبل از ظهر   #3
saqar
مدير انجمن

saqar آواتار ها

تشکرها: 2,577
تشکر شده 2,987 بار در 1,105 ارسال
حالت من:
امتیاز: 490429 saqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 18/20
Today نوشته ها
ssss13697

درسته احسان جان انگار فقط یک شایعه بود

ما که در ان شلوغی جشن چند نفری رفتیم بیرون نگاه کردیم چنین چیزی را ندیدیم ایا کسی موفق شد که ببینه ؟
بهار شو و بخند كه خدا هنوز آن بالا با ماست. "

saqar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۸-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷ بعد از ظهر   #4
admin
سلطان
موسس سايت

admin آواتار ها

تشکرها: 3,590
تشکر شده 2,866 بار در 978 ارسال
حالت من:
امتیاز: 10 admin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond repute
Activity Longevity
18/20 20/20
Today نوشته ها
ssss11953
admin به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
روز 5 شهریور تمام دنیا در انتظار ......
کره مریخ به بالاترین درجه درخشش دراسمان شب در 5 شهریور خواهد رسید
مگر تو تهران اول شهریور هست بعد مرداد؟!

شما سايت خود را دوست داريد وقتي آنرا در سايتها و وبلاگهاي ديگر معرفي كنيد.

شما سايت خود را دوست داريد وقتي آنرا به دوستان خود معرفي كنيد.

شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست

admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۸-۱۳۸۹, ۰۵:۰۳ بعد از ظهر   #5
saqar
مدير انجمن

saqar آواتار ها

تشکرها: 2,577
تشکر شده 2,987 بار در 1,105 ارسال
حالت من:
امتیاز: 490429 saqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 18/20
Today نوشته ها
ssss13697

عجب سوتی دادم من!!!!!! اصلا به مرداد یا شهریور بودنش توجه نکرده بودم یعنی توی اون بحبوحه کاملا بی توجهی کردم به تاریخ وقوعش
بهار شو و بخند كه خدا هنوز آن بالا با ماست. "

saqar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۸-۱۳۸۹, ۰۵:۲۶ بعد از ظهر   #6
شادی
كاربر فعال

شادی آواتار ها

تشکرها: 2,111
تشکر شده 1,098 بار در 405 ارسال
حالت من:
امتیاز: 9442 شادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond reputeشادی has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 4/20
Today نوشته ها
ssssss848

ساغر عزیزم الهیییی
هی نیگا میکنم به تاریخش بعد هی با خودم فک میکنم مگه ما تو چه ماهی هستیم!
تا پست حامی رو دیدم
اشکال نداره خانومی پیش میاد برا همه

خب آره که خیابونا و بارونا و میدونا و آسمونا ارث بابامه

واسه همینه که از بوق ِ سگ تا دینِ روز

این کله‌ی پوکو می‌گیرم بالا

و از بی‌سیگاری می‌زنم زیرِ آواز …
شادی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۹-۱۳۸۹, ۱۲:۰۸ قبل از ظهر   #7
Legolas
كاربر فعال

Legolas آواتار ها

تشکرها: 63
تشکر شده 23 بار در 16 ارسال
Activity Longevity
1/20 13/20
Today نوشته ها
sssss2313
Legolas به Yahoo ارسال پیام

ساغر جان منم داشتم پست تو رو ميخوندم قاطي كردم
آره منم شنيدم شايعه هستش
قدیمی ۰۵-۹-۱۳۸۹, ۰۳:۱۹ بعد از ظهر   #8
rasool
همكار انجمن

rasool آواتار ها

تشکرها: 2,559
تشکر شده 5,173 بار در 2,237 ارسال
حالت من:
امتیاز: 80697 rasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond repute
Activity Longevity
19/20 17/20
Today نوشته ها
sssss5741
rasool به  ICQ ارسال پیام rasool به AIM ارسال پیام rasool به MSN ارسال پیام rasool به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به rasool

ایول حامی خوب زدی تو پر بروبچ

پس منتظریم ببینیم شایعه است یا نه

تویوتا بهترین خودروساز سال 2009

rasool آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۶-۴-۱۳۸۹, ۰۱:۳۳ قبل از ظهر   #9
md8867
كاربر فعال

md8867 آواتار ها

تشکرها: 1,289
تشکر شده 1,165 بار در 354 ارسال
حالت من:
امتیاز: 1952 md8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud of
Activity Longevity
14/20 1/20
Today نوشته ها
ssssss788
md8867 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض تکذیب خبر دو ماه در آسمان از زبان پوریا ناظمی!

فردا 5شهریوره، گفتم واسه یادآوری و اینکه کسی الکی منتظر نباشه، یادآوری کنم که شایعه ست، الکی منتظر دیدن 2 ماه تو آسمون نباشید!
تحلیل موضوع رو از زبون پوریا ناظمی، یکی از بهترین منجم های آماتور کشور براتون میزارم.

آن قدر در این چند وقت در باره شایعه دو ماه در آسمان 5 شهریور یا شایعه مریخ نوشته شده است که فکر می کردم موضوع کاملا منتفی شده است. اما شایعه ای توانسته 7 سال دوام بیاورد مطمئنا این چند وقت را هم دوام بیاورد .در این مدت تلفن ها و نامه های زیادی داشتم که کجا برویم که این پدیده را ببینیم و حتی از یک آژانس مسافرتی تماس گرفتند که می خواهیم برای این رویداد تور گردش گری بگذاریم.

اصل شایعه را حتما همه شما خوانده اید. ایمیل سرگردانی با تصویر دو ماه یکی نقره گون و دیگری سرخ فام در آسمان این روزها به سرعت در اینترنت و بین دوستان می چرخد که چه نشسته اید که 5 شهریور ماه برای نخستین بار در طول حیات ما و آخرین بار تا مثلا 30 هزار سال دیگر مریخ در نزدیکی زمین قرار دارد و می توانید آن را به اندازه ماه شب 14 در آسمان ببینید احتمالا انتظار دارید در آن شب چنین منظره ای پیش رویتان نقش ببندد.

مسلما منظره با شکوهی از کار در می آمد . اما بیایید ببینیم در آن شب اگر بعد از غروب خورشید از خانه بیرون بروید در آسمان چه می بینید.

حدود ساعت 8:36 بعداز ظهر برای کسی در تهران ساکن است ماه طلوع میکند آن شب شب 16 رمضان است و بالتبع ماه اندکی از شب 14 گذشته است. احتمالا شما منتظر خواهید ماند تا ماه سرخ فام یا همان سیاره مریخ ظطلوع کند اما متاسفانه صبر و انتظار شما به نتیجه نخواهد رسید در آن شب مریخ طلوع نخواهد کرد.

واقعیت این است که مریخ در شامگاه 5 شهریور در زیر افق قرار دارد و طلوع آن ساعت 10:04 صبح روز بعد و بعد از طلوع خورشید است و و 9 شب هم غروب می کند بدین ترتیب تمام مدت تحت تاثیر دخشش خورشید قرار دارد و اصلا در آسمان شب دیده نمی شود که بخواهد به اندازه ماه باشد یا هر اندازه دیگری. اگرجچه اگر مریخ در شب هم قابل رویت می بود به هیچ وجه چنین اندازه ای نمی داشت

مریخ در آن شب حدود 250 میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد یعنی نه تنها نزدیکترین فاصله اش با زمین نیست که آن قدر دور هست که قدر ظاهریش به عدد 1.3 برسد. یعنی به اندازه یک ستاره معمولی در آسمان (اگر در شب دیده می شد) به چشم می آمد.

اما پس این همه داستان از کجا آمده آیا توطئه ای در کار است؟

همه داستان با سال 2003 باز می گردد. در آن سال مریخ به نزدیکترین فاصله اش با زمین می رسید. در شب 5 شهریور آن سال مریخ در نزدیک ترین فاصله خود در یک بازه زمانی 60 هزار ساله نسبت به زمین قرار داشت و تنها 56 میلیون کیلومتر با زمین فاصله می گرفت (مقایسه کنید با 250 میلیون کیلومتر امسال) اگرچه آن سال هم اتفاق خاصی نمی افتاد اما خیلی ها به واسطه رکورد 60 میلیون سال شب های مریخ را برگزار کردند.

آن شب در ایران هم برنامه های بسیاری برگزار شد. سیاوش صفاریان پور برنامه ای با اجرای آقای عبدالرشیدی روی انتن برد که میهمانانش بابک امین تفرشی و من بودیم و گزارشی هم در آن از رصدخانه زعفرانیه پخش شد که در آن شب میزبان علاقمندان است. فرداشبش رثدخانه زغفرانیه میهمان چنان جمعیتی بود که غیر از روز نجومی که در نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار کردیم دیگر هیچ گاه مشابهش را ندیدم . ترافیک اطراف رصدخانه به قدری بود که رادیو پیام اعلام کرد تمام خیابان های اطراف سرلشکر فلاحی بسته شده اند و چند هزار نفری به دیدار مریخ سرخ فام آمدند.

در ایمیلی که علاقمندان در پیش از این برنامه به هم می زدند تا یکدیگر را نسبت به این رویداد آگاه کنند یک خط توضیح اضافه وجود داشت که شاید ریشه همه این داستان ها در سال های بعد دشد . و آن اینکه اگر تلسکوپ مناسبی در اختیار داشته باشید و با بزرگنمایی 75 برابر به آن نگاه کنید قطر ظاهری در تصویر بزرگ شده به اندازه ماه خواهد بود . این جمله را افرادی که کلید فوروارد را فشار می دادند بدین ترتیب ساده کردند که در آن شب ماه به اندازه مریخ در آسمان دیده می شود! و این گونه بود که مصیبت آغاز شد.

بدین ترتیب مطمئن باشید نه این 5 شهریور و نه هیچ تاریخ دیگری - مگر فاجعه ای عظیم در منظومه شمسی رخ دهد و مدار مریخ تغییر کرده و به سمت ما کشیده شود - مریخ به اندازه ماه کامل در آسمان ما دیده نخواهد شد.

اما داستان مریخ نکته دیگری هم دارد و آن اینکه در عصر پر شتاب اینترنت و جریان سیال اطلاعات ، الزاما همه اطلاعات درست نیستند. لطفا وقتی ایمیلی دریافت می کنید پیش از فورارد آ نبه دیگران چند ثانیه فکر کنید و ببینید چقدر ممکن است این داستان واقعی باشد! اگر اندکی شک کردید کمی تحقیق کنید و بعد دکمه ارسال مجدد برای همه دوستان را فشار دهید. بدین ترتیب می توانید از وقوع یک شایعه در جامعه جلوگیری کنید.

اینم چند منبع در باره این شایعه :

http://science.nasa.gov/science-news...07jul_marshoax
http://science.nasa.gov/science-news...09jun_marshoax
http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_hoax
And NoThing ElSe MatTers

ویرایش توسط md8867 : ۰۶-۴-۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۳۹ قبل از ظهر.
md8867 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربران 8 از md8867 بابت این پست مفید تشکر کرده اند:
admin (۰۶-۵-۱۳۸۹), afsoon007 (۰۶-۴-۱۳۸۹), asall (۰۶-۴-۱۳۸۹), negin12 (۰۶-۴-۱۳۸۹), rOdRiGo (۰۶-۴-۱۳۸۹), shamabady (۰۶-۴-۱۳۸۹), sr_ayubi (۰۶-۴-۱۳۸۹), شادی (۰۶-۶-۱۳۸۹)
قدیمی ۰۶-۴-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳ قبل از ظهر   #10
rOdRiGo
كاربر فعال

rOdRiGo آواتار ها

تشکرها: 371
تشکر شده 427 بار در 178 ارسال
حالت من:
امتیاز: 27801 rOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond reputerOdRiGo has a reputation beyond repute
Activity Longevity
12/20 7/20
Today نوشته ها
sssss1028

واقعا ممنون خیلی جالب و خواندنی بود چه شایعاتی که ملت نمی کنن من اصلا خبر نداشتم ولی یه لحظه که گفتی باورم شد که واقعی هست منم ساده چه می دونستم باور کردم.

برچسب ها
هیچ یک

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: