آخرین ارسالهای انجمن

بازگشت   انجمن هاي گفتگو > بخش تازه ها > تازه ها > خبرهای متفرقه

پاسخ

ابزارهای موضوع امتیاز موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۳۱ قبل از ظهر   #1
narcissa
كاربر فعال

narcissa آواتار ها

تشکرها: 1,142
تشکر شده 157 بار در 44 ارسال
حالت من:
Activity Longevity
6/20 11/20
Today نوشته ها
ssssss231
پیش فرض استاد محمد نوری به دیار باقی شتافت

موسیقی ما - استاد محمد نوری خواننده پیشکسوت، مرد هنر و اخلاق و چهره ماندگار کشور به دلیل بیماری و وخامت وضعیت جسمانی شنبه شب در بیمارستان دار فانی را وداع گفت و جامعه موسیقی و هنری کشور را در ماتم فرو برد.محمد نوری که حدود یک سال درگیر بیماری سخت و بدخیم بود و برای چندمین بار در سه ماه گذشته در بیمارستان بستری شد امشب دارفانی را وداع گفت.

داود گنجه ای موسیقیدان پیشکسوت و قائم مقام خانه موسیقی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان تشییع پیکر استاد نوری گفت: زمان دقیق تشییع پیکر استاد نوری به زودی اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: به احتمال زیاد پیکر استاد دوشنبه از مقابل تالار وحدت تشییع خواهد شد.

محمد نوری از خوانندگان مطرح و پرمخاطب دهه چهل که از همان اوان پا روی دنیا گذاشت در دهه نهم زندگیش، دنیا را با صدای ماندگار خود تنها گذاشت.

نوری در کنار تحصیل در رشته ادبیات زبان انگلیسی و رشته نمایش، آواز ایرانی را نزد اسماعیل مهرتاش آموخت. بعد از آن نزد اساتید هنرستان عالی موسیقی "سیروس شهردار" و "فریدون فرزانه" و"مصطفی پورتراب" رفت و از آنها تئوری موسیقی، سلفژ و نوازندگی پیانو را فراگرفت. آواز کلاسیک را نزد ئولین باغچه بان و فاخره صبا آموخته و شیوه آوازی خود را با تاثیر از استادانی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی پیدا کرد و رفته رفته به شیوه منحصر به فرد خود دست یافت. شیوه ای که به سختی می توان آن را در زیر شاخه ای از شاخه هایی چون پاپ، کلاسیک و... گنجاند.

اجرای ترانه های مختلف محلی آذری ، گیلکی، شیرازی و... اوهمچون "جان مریم"، "شالیزار"،"واسونک"،"جمعه بازار" و... به لحاظ احساس و لهجه در نهایت زیبایی و استادی است.

نوری علی رغم تمامی این تواناییها و موقعیتهای هنری هیچگاه در پی مال اندوزی و بساز و بفروشی نرفت اما از سوی دیگر به لحاظ پایبندی به اخلاقیات و پرهیز از دروغ و فریب به جایگاه والایی در بین مخاطبان و در اجتماع دست یافت.

این چهره دوست داشتنی و متین چند سال پیش از سوی سازمان صدا و سیما به عنوان چهره ماندگار موسیقی انتخاب و معرفی شد.

اینک این مرد هنر و اخلاق و این اسطوره موسیقی مردمی که صدا و طنین دلنشینش روح و روان هر شنونده ای را نوازش می کند دنیا را ترک و به دیار باقی شتافت.

سایت موسیقی ما درگذشت این استاد بزرگ موسیقی را به جامعه هنری کشور تسلیت می گوید.

منبع : مهر

narcissa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربران 10 از narcissa بابت این پست مفید تشکر کرده اند:
admin (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), md8867 (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), MeHDi (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), negin12 (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), rasool (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), sahar_s (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), saqar (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), sr_ayubi (۰۵-۱۱-۱۳۸۹), vanya (۰۵-۱۰-۱۳۸۹), شادی (۰۵-۱۰-۱۳۸۹)
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۸:۱۹ قبل از ظهر   #2
negin12
كاربر فعال

negin12 آواتار ها

تشکرها: 816
تشکر شده 1,646 بار در 641 ارسال
حالت من:
امتیاز: 2261 negin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to beholdnegin12 is a splendid one to behold
Activity Longevity
16/20 3/20
Today نوشته ها
sssss1318
negin12 به Yahoo ارسال پیام

ااااااااااااااااااااااااا اا چه تاسف انگیز
من عاشق آهنگ جان مریمش بودم
تسلیت میگم

http://minoodasht.blogsky.com/ میرزا طناز ! یه دوسته طنز نویس
negin12 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۸:۲۶ قبل از ظهر   #3
Ify
تازه وارد

تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
Activity Longevity
0/20 1/20
Today نوشته ها
ssssssss1

روحش شاد.
Ify آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۹:۱۸ قبل از ظهر   #4
vanya
كاربر فعال

vanya آواتار ها

تشکرها: 1,110
تشکر شده 618 بار در 275 ارسال
حالت من:
Activity Longevity
3/20 11/20
Today نوشته ها
ssssss812

الهی بگردم.....چه بی خبر بودم من....روحش غریق نعمت.من که خیلی دوسش داشتم.خدا بیامرزتش.
آخر ساعت درس يك دانشجوي دوره دكتراي نروژي ، سوالي مطرح كرد: استاد،شما كه از جهان سوم مي آييد،جهان سوم كجاست ؟؟ فقط چند دقيقه به آخر كلاس مانده بود.من در جواب مطلبي را في البداهه گفتم كه روز به روز بيشتر به آن اعتقاد پيدا مي كنم. به آن دانشجو گفتم: جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد. پروفسور محمود حسابي
vanya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۹:۴۸ قبل از ظهر   #5
saqar
مدير انجمن

saqar آواتار ها

تشکرها: 2,577
تشکر شده 2,987 بار در 1,105 ارسال
حالت من:
امتیاز: 490429 saqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond reputesaqar has a reputation beyond repute
Activity Longevity
15/20 18/20
Today نوشته ها
ssss13697

روحش شاد وخدا رحمتش کنه ...منم خیلی دوسش داشتم مخصوصا اهنگ گل مریمش که یجورایی به دل ادم حسابی میچسبید
بهار شو و بخند كه خدا هنوز آن بالا با ماست. "

saqar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۲:۵۳ بعد از ظهر   #6
rasool
همكار انجمن

rasool آواتار ها

تشکرها: 2,559
تشکر شده 5,173 بار در 2,237 ارسال
حالت من:
امتیاز: 80697 rasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond reputerasool has a reputation beyond repute
Activity Longevity
19/20 17/20
Today نوشته ها
sssss5741
rasool به  ICQ ارسال پیام rasool به AIM ارسال پیام rasool به MSN ارسال پیام rasool به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به rasool

خدا رحمتش کنه بالاخره هر کسی یه روزی داره که اون روز باید به پایان برسه
دیر یا زود داره ولی .............

تویوتا بهترین خودروساز سال 2009

rasool آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۰۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۷:۳۹ بعد از ظهر   #7
md8867
كاربر فعال

md8867 آواتار ها

تشکرها: 1,289
تشکر شده 1,165 بار در 354 ارسال
حالت من:
امتیاز: 1952 md8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud ofmd8867 has much to be proud of
Activity Longevity
14/20 1/20
Today نوشته ها
ssssss788
md8867 به Yahoo ارسال پیام

روحش شاد... کسانی که دل خیلی ها رو شاد کردند، حتما جایگاه خوبی دارند اونور...
And NoThing ElSe MatTers
md8867 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از پست مفید md8867 تشکر کرده است :
rasool (۰۵-۱۰-۱۳۸۹)
پاسخ

برچسب ها
هیچ یک

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: